Rechtsbehoud Forum

Voor vragen bij uw persoonlijke situatie kunt u natuurlijk al jaren terecht bij onze stichting. Met ingang van najaar 2009 kunt u ook uw persoonlijke ervaringen delen met anderen. Om zo elkaar te steunen of te informeren.  Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit forum, of ons attent willen maken op ongepaste berichten stuur dan een mailbericht naar de webmaster.


Gebruik van het forum
Hieronder leest u actieve forumonderwerpen. Hier kunt u als gast direct op reageren of u kunt inloggen en direct een mail ontvangen nadat nieuwe reacties geplaatst zijn. Staat uw onderwerp er niet bij maak dan zelf een nieuw forumitem aan via de knop Onderwerp Aanvragen. 

ACTIEVE FORUMONDERWERPEN

Moet ik mee betalen?

Moet ik meebetalen? Goede dag, Ik zit met het volgende probleem. Mijn ex vriend had voor dat wij een relatie kregen met elkaar al een lening lopen. Toen wij samen een huis gingen kopen is de schuld meegenomen in de hypotheek. Nu zijn wij uit elkaar en ons huis is verkocht en de hypotheek is in zijn geheel afgelost. De schuld is nu wel uit de hypotheek gehaald. Wij hebben geen samenlevingscontract o.i.d. gehad. Nu is mijn vraag of ik verplicht ben om mee te betalen aan die schuld of dat hij nu weer voor mijn ex is? Ik hoop snel wat wijzer te worden. Alvast bedankt. meer

Onderwerp aanvragen:


beveligingscode